Oma kuva
natalia.natalia.petro@gmail.com

31.5.2010

default

Minun default asuni. Yksinkertainen, helppo, varma ja toimii aina. Rakastan noita farkkuja. Ostin ne n. 3 vuotta sitten eurolla tai kahdella kirppikseltä ja niiden istuvuus on täydellinen! Vaikken edes sovittanut niitä paikan päällä. Pesukin on täydellinen (tosin nykyään hiemän liian haalistunut/kulunut) ja olen niitä monta kertaa kaventanut. Bootcutista suoraksi, josta sitten pilleiksi. Pakko näitä on rakastaa!






kts. edellinen

omenapuu

Pihassa kasvaa omenapuu. Päätin ottaa siitä kuvia, sillä se on tällä hetkellä niin kaunis.



30.5.2010

now



lehti: trendi kirja: the sartorialist

by night

Eilisen Olivia- päivän tapahtumien jälkeen pidettiin Jennan kanssa hauskaa puistossa. Oi, oli kyllä taas niin loistava ilta!







jakku: by me paita: second hand farkut: second hand kengät: second hand

29.5.2010

valmis

Nyt se on (melkein) valmis! No, ainakin käytettävässä kunnossa. Mitä pidät?


mekko/jakku: by me (sifonki eurokankaan palalaari)

my favorite bags

Seuraavaksi on vuorossa lempi-laukut! Laukut kuuluvat jokaiseen asuun ja voivat täydentää asua upeasti. Pidän isoista sekä pienistä. Sijoitin vähän aikaa sitten tuohon isoon mustaan laukkuun, sillä sellainen aidossa nahassa puuttui laukkukaapista. Huollan laukkujani, sillä käytän melkein aina jotain näistä laukuista. En tykkää clutcheista, sillä pelkään, että unohtaisin sen jonnekin baariin tai bussiin..


ruskea laukku: äidin vanha musta laukku: zara musta mokkalaukku vetoketjuilla: h&m musta pieni laukku: second hand

2605

Keskustaa tuli taas koluttua, kun Jennan kanssa tarkastettiin Lindexin Affordable Luxury- mallisto ja kierrettin kahvila toisensa jälkeen. Suunnitelmissa on myös mennä katsomaan SATC 2 ensi viikon lauantaina ja muotinäytös huomenna. Onneksi oli sadetakki päällä. Vaikka kaupasta toiseen ei ole paljon matkaa, siinä silti kerkeää kastua.





takki: oma vanha paita: second hand farkut: second hand aurinkolasit: lindex huivi: second hand laukku: canon kengät: palladium

dreary nights

Synkkä ilta ja synkkä Helsinki voivat vain tarkoittaa synkkiä kuvia. Valvominen, lähikuvien ottaminen ja lehtien ostaminen eivät voi olla hyväksi. Tänään tarttui mukaan trendi.



paita: second hand

27.5.2010

crazy days

Kiire, stressi, poukkoileva mieli ja likaiset hiukset = tälläisiä asuja ja kuvia. Onneksi pian helpottaa.



kauluspaita: h&m paita: veljen vanha farkut: second hand laukku: canon kengät: palladium

white walls

Valkoiset seinät, tumma puulattia, vaatteita rekillä ja kasa kirjoja. Täällä on kiva olla.








26.5.2010

sunsun

Posing around! Kyllä niissä kesäpäivissä on vain jotain. Silloin kuvatkin näyttävät paremmalta!




kts. edellinen

my favorite sunnies

Rakastan aurinkolaseja! Ne ovat täydellisiä aurinkoisella säällä ja hyvän näköiset aurinkolasit tuovat tyyliä tylsimpiinkin asuihin. Look muuttuu täysin kun auronkolasit "nostaa" ylös. Täällä hetkellä aurinkolaseissa miellyttävät minun päällä pyöreät ja clubmaster/ray ban tyyliset. Aviatorit sopivat muille! Ei vaan minulle. Tässä minun kokoelmista top4.



lasit: veljen vanhat, lindex, isän vanhat, gina (en ole tainnut ikinä näyttää noita mustia clubmaster kopioita)

25.5.2010

torilla

Torihengaus on paras hengaus! Pilkoin tämän viikon takaisen kuvasarjan kahteen osaan, sillä muuten kuvia olisi tullut liikaa. Taas siis hyviä kuvia. Kiitos, Jenna!




sama edellisessä

my favorite shoes

Ok, tässä mun top5 kengät tällä hetkellä. Tiedän, että blogi ei saanut muuttua kenkäblogiksi, mutta sarja jatkuu aurinkolaseilla, laukuilla, vaatteilla ja muilla asusteilla.

1.
2.
3.
4.
5.

1. palladium 2. second hand 3. topshop 4. second hand 5. zara

24.5.2010

ompeluprojekti

Nyt vilahdus siitä jutusta, joka aiheutti vihastusta. Kyseessä on vielä keskeneräinen sifonki jakku väljän mallisena ja n. polviin asti ylettyvänä. Projekti ei ole edes vaikea, mutta sifongin ompelu kotikoneella on ihan hirveää. Vielä puuttuu hihat, napitus systeemi ja vyö.. Nyt nukkumaan!


sifonki: eurokankaan palalaari sakset: eurokangas

keskellä kaupunkia

Keskellä kaupunkia on kiva kuvata. Ihmiset pysähtyy ja tuijottaa ja luulee, että kyseessä on kunnon valokuvaukset. Mutta oikeesti, olen Jennan kanssa ottamassa asukuvia. Tämän yödatauksen pitää loppua, mutta tänään meni myöhään tehdessä yhtä juttua, joka ei ole vieläkään valmis! Argh! No ei, näytän kohta kuvia.




kts. edellinen
Follow natalia