Oma kuva
natalia.natalia.petro@gmail.com

28.4.2010

café mayhem

Paras tapa viettää laiskaa lauantaita on ensiksi kiertää kirpputorilla, jonka jälkeen mennä kahvittelemaan, kaikki ennen yhtätoista. Baagelit, croisantit, jääteet ja latet sopivat parhaiten tärkeiden keskusteluaiheiden pariin kuten muotiin.









blazer: h&m neule: zara, aurinkolasit: dad's old

27.4.2010

playing the field

Valokuvaus sessio jatkui Helsingin keskustaan ja Espan puistoon. Poseerasin ympäriinsä, mutta onnistuin ottamaan myös kuvia rakkaasta Jennasta jotka sekoittuvat hyvin näihin minuun kuviin. Olisi pitänyt editoida kuvia lisää, mutta pidän luonnollisemmasta ilmeestä, vaikka se joskus tarkoittaakin vähän ei-niin-editorial ilmettä.











minä: sama kuin edellinen paitsi laukku zara ja hakaneula valokuvaajan oma. Jenna: maxi: h&m nilkkurit: dinsko farkkutakki: 7 luokka

26.4.2010

copycat

Olen jäljittelijä. Kävelen ympäri kaupunkia ja inspiroidun siitä miltä ihmiset näyttävät. Miten he sitovat kengännauhat, se miten he kantavat itsensä ja se miten heidän hiuksensa liikkuvat tuulessa. Haluan olla yhtä huoliton ja vapaa. Kävelen hitaasti, poimin kukkia ja elän elämääni, jotta minäkään en välittäisi. Enkä välitä.

Tähän blogiin aion postata kuvia ja mietteitäpäivittäisistä seikkailuistani ja toivon saavani palautetta. Nämä kuvat ovat osa photoshootia. Näytän myöhemmin lisää. Kuvat on otettu lukiossani ja Jenna on ne kuvannut.









jakku: by me neule: second hand housut: gina tricot saappaat: diy wonders aurinkolasit: isän vanhat
Follow natalia